;
"Verhuizen zonder stress, met een minimum aan tijdsverlies!"

Verhuis

 
Direct hulp bij het maken van uw keuze? Neem contact op

Need help making the correct choice? Contact us

03/546.73.63
info@deroeck.be

Transport

Ons polyvalent wagenpark zorgt ervoor dat wij voor elke levering het juiste voertuig kunnen voorzien. Voor elk transport heeft De Roeck de juiste oplossing:

  • Keuken- en meubeldistributie
  • Sneltransport in Benelux
  • Kraanvervoer met hefvermogen tot 1000 kg
  • Kunst & antiek

Keuken- en meubeldistributie

Als leverancier wenst u de verkochte meubelen en/of keukens zonder schade en op een vlotte manier bij uw klanten leveren. Wij bieden graag een partnership aan waar wij uw logistiek probleem volledig ter harte nemen. Onze dispatching neemt contact op met uw klanten om de praktische zaken van de aflevering te bespreken en te regelen zoals het uur van aflevering.

Indien gewenst kunnen onze verhuizers de verschuldigde sommen via bankcheque ontvangen. Onze opgeleide verhuizers zijn bekwaam om extra diensten te leveren bij uw klanten. Zij kunnen bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de verpakkingsmaterialen na levering worden verwijderd en terug meegenomen worden naar depot.

Voor eventuele opslag kunnen wij voldoende opslagruimte ter beschikking stellen afhankelijk van de behoeften. Onze logistieke diensten worden aan correcte en transparante prijzen berekend.

Indien u meer informatie of een offerte wenst, stuur gerust een mailtje naar info@deroeck.be.

Sneltransport in Benelux

Zoekt u de juiste partner voor uw dringende zending, dan bent u bij ons aan het goede adres. Een jonge dynamische ploeg zorgt ervoor dat uw zendingen snel en correct aan het juiste adres bezorgd worden. Onze gemotiveerde chauffeurs vervoeren zowel grote als kleine zendingen.

Kraanvervoer met hefvermogen tot 1000kg

Voor het transport van grote & ondeelbare stukken beschikken wij over kraanwagens met een hefvermogen tot 1000 kg. Professioneel opgeleide chauffeurs met kennis van zware manipulaties plaatsen zonder problemen de zware stukken op de plaats die u wenst.

Kunst & antiek 

Het verhuizen van kunst en antiek is een vak apart! Heel wat Belgische antiquairs doen regelmatig een beroep op onze diensten voor de leveringen bij hun klanten, evenals het vervoer van hun objecten naar beurzen en tentoonstellingen.

Uiteraard staan wij hierbij ook in voor de vakkundige voorverpakking en behandeling van al de mogelijke kostbare voorwerpen.