;
"Verhuizen zonder stress, met een minimum aan tijdsverlies!"

Verhuis

 
Direct hulp bij het maken van uw keuze? Neem contact op

Need help making the correct choice? Contact us

03/546.73.63
info@deroeck.be

Particuliere verhuizing voor de deur

Verhuizen is een stresserende periode, graag willen wij als verhuisfirma deze zorgen wegnemen. U kiest natuurlijk zelf waarbij wij u kunnen helpen. Wij helpen u graag bij het inpakken van meubilair en huisraad, maar u kan bij ons ook inpakmaterialen komen afhalen. Meubels kunnen best uit elkaar gehaald worden voor een verhuizing. Onze mensen hebben veel ervaring bij het demonteren van meubelen en kunnen u daarbij perfect helpen.

Professioneel verhuisteam

Door onze jarenlange ervaring in de verhuissector wordt alles gepland tot in de kleinste details en geniet u van een persoonlijke aanpak. Alle verhuizers hebben een opleiding gekregen bij de Belgische Kamer der Verhuizers. Onze verhuizers zijn voorzichtig met uw spullen en volgen uw instructies nauwkeurig op.  Een uitgebreid wagenpark van kleine bestelwagens tot grote vrachtwagens zorgt ervoor dat we steeds het juiste materiaal ter beschikking kunnen stellen.

Verhuizen naar een serviceflat

Ook tijdens het verhuizen naar een serviceflat zorgt De Roeck voor een uitstekende service. Al uw meubels worden op de correcte plaats gezet en gemonteerd. U kan nog extra bezorgadressen toevoegen aan uw verhuizing voor zaken die niet meer in uw flat passen. Deze plaatsen kunnen familie, de kringwinkel, het recyclagepark of onze opslagplaats zijn.  

Verzekering

Verhuizen is niet zonder risico, onze verhuismannen doen hun uiterste best om voorzichtig te zijn en zonder schade te werken. Indien er toch iets foutloopt, zorgen we voor een verzekering. U hebt hierin de keuze tussen een standaard aansprakelijkheidsverzekering of een bijkomende uitgebreide allrisk verzekering. U kan onze algemene voorwaarden terugvinden in volgend pdf document.

Lid van BKV

De Roeck is lid van de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV) en voldoet aan alle wettelijke voorschriften op het vlak van vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Onze verhuizers zijn namelijk dagelijks met uw meubelen bezig en dit vergt heel wat vertrouwen. Als “Erkend verhuizer” respecteert De Roeck volgende kwaliteitsprincipes:

  1. Werken conform de handelspraktijken, mits respect van de boekhoudkundige, fiscale en sociale wetgeving.
  2. Werken op basis van een duidelijke en gedetailleerde offerte en/of tarieven en van de bijhorende algemene BKV- voorwaarden.
  3. Instaan voor een correcte uitvoering van de toevertrouwde opdrachten.
  4. De klanten wijzen op mogelijke risico’s en hen degelijk informeren over de verzekeringsmodaliteiten.
  5. Enkel bekwaam, betrouwbaar en goed opgeleid personeel inzetten voor de uitvoering van de opdrachten.
  6. Voertuigen, heftoestellen en andere werktuigen inzetten die speciaal voor de uitvoering van verhuiswerkzaamheden zijn uitgerust, die beveiligd zijn en die beantwoorden aan de vereiste technische normen.
  7. Milieuvriendelijke en aangepaste verpakkingsmaterialen gebruiken.
  8. Als een goede huisvader zorg dragen voor de in de meubelbewaring toevertrouwde voorwerpen en meubelen, en dit in een veilige, speciaal daarvoor uitgeruste bewaarplaats.
  9. Correct en controleerbaar afrekenen.
  10. Zich kenbaar maken via het logo “Erkend verhuizer”.