;
"Verhuizen zonder stress, met een minimum aan tijdsverlies!"

Verhuis

 
Direct hulp bij het maken van uw keuze? Neem contact op

Need help making the correct choice? Contact us

03/546.73.63
info@deroeck.be

Bedrijfsverhuis

De verhuis van uw bedrijf organiseren is een grote verantwoordelijkheid en vraagt een minutieuze planning. De Roeck is de ideale partner om u door deze stresserende periode te loodsen. Met een uitgewerkt schema zorgen wij ervoor dat al het personeel vlug verhuisd wordt met een minimum aan rendementsverlies. We bereiden de verhuis van je bedrijf voor in overleg met de verantwoordelijke binnen de firma zodat we kwaliteit kunnen garanderen tegen een correcte prijs.

Voor B2B klanten biedt De Roeck o.a. volgende verhuisdiensten aan:

  • Verhuis van kantoren, zowel intern als naar een nieuwe locatie
  • Archiefverhuizingen
  • Bibliotheekverhuizingen
  • Verhuis van scholen
  • Magazijnen

Professioneel verhuisteam

Bij elke bedrijfsverhuis is coördinatie het sleutelwoord. Door onze jarenlange ervaring in de verhuissector wordt alles gepland tot in de kleinste details. Alle verhuizers beschikken over een P-kaart en hebben een opleiding gekregen bij de Belgische Kamer der Verhuizers. Een verantwoordelijke is mee op locatie om alles op te volgen. Een uitgebreid wagenpark van kleine bestelwagens tot grote vrachtwagens zorgt ervoor dat we steeds het juiste materiaal ter beschikking kunnen stellen. Ook voor de behandeling van delicaat materiaal als brandkoffers, piano’s en elektronische apparatuur.

Veilig verhuizen met juiste materialen

De Roeck Moving zorgt voor de geschikte verhuismaterialen als dozen, kleefband en manipulatiematerialen. Inpakmaterialen worden door ons voor de verhuizing geleverd zodat indien gewenst al kan worden ingepakt. Indien nodig brengen wij beschermmaterialen mee voor vloeren, wanden of een binnenlift.

Totaalaanpak

Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden. Hierbij helpen wij vakkundig inpakken en de- en monteren van het meubilair. De Roeck is specialist in meubelbewaring, wij beschikken over een ruimte van 20 000 m³ voor het opslaan van meubelen, archieven ed.

Contact & advies

Een toekomstig verhuisproject in zicht? Wij kunnen u advies geven over hoe je je bedrijfsverhuis het beste organiseert en wat de best mogelijke verhuisoplossing is tegen een correcte prijs. Bel ons 03/546 73 60 en wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.