;
"Vragen of een prijsofferte nodig? Wij staan steeds voor u klaar!"

Contact

 
Direct hulp bij het maken van uw keuze? Neem contact op

Need help making the correct choice? Contact us

03/546.73.63
info@deroeck.be

In 1970 werd de nv De Roeck opgericht door Maurice De Roeck. Het familiebedrijf kent zijn roots in Antwerpen Centrum, waarbij de core business van de firma bestond uit het verhuren van wagens. Na verloop van tijd breidde De Roeck zijn aanbod uit met diensten als verhuis, transport en self-storage. Vandaag de dag heeft het bedrijf ruim 45 jaar ervaring en is de hoofdzetel gevestigd in de haven van Antwerpen.

De Roeck biedt zijn klanten een one-stop-shop: bij ons kunt u terecht voor alles in de verhuur- en verhuissector en dit alles onder één dak. Hierbij staan onze professionele teams steeds voor u klaar, dit zowel voor particulieren als bedrijven.

Verhuis

Met een uitgewerkt draaiboek en professionele verhuisteams zorgt De Roeck ervoor dat uw verhuis vlekkeloos verloopt met een minimum aan tijdsverlies. Dit zowel voor particuliere verhuizen als bedrijfsverhuizen. Bovendien draagt De Roeck het ‘Official Mover’ kwaliteitslabel, d.w.z. dat het bedrijf erkend is door de Belgische Kamer der Verhuizers.

Verhuur

Snel een voertuig nodig? De Roeck biedt zijn klanten een uitgebreid aanbod van diverse huurvoertuigen aan: van kleine stadsauto’s, berline-modellen, bestelwagens, lichte vrachtwagens en minibussen tot camionetten, paardenwagens, meubelwagens, vrachtwagens, bouwkranen en ladderliften.

Transport

Met zijn polyvalente wagenpark en goede organisatie zorgt De Roeck voor een perfecte afhandeling van uw transport. Een dringende levering in de Benelux? Geen probleem, voor elk transport heeft De Roeck de juiste oplossing voor u klaar.

Self-storage

De nieuwste toevoeging aan het aanbod van De Roeck is self-storage, ofwel het verhuren van opslagruimtes. Wij bieden flexibele opslagruimtes die variëren van 3 m³ tot 30 m ³ en dit tegen scherpe prijzen! Van meubelopslag tot magazijnruimte: deze dienstverlening is zowel geschikt voor particuliere klanten als voor bedrijven! Neem alvast een kijkje tussen de opslagboxen via onze virtual tour.

Shop

Naast zijn diensten en voertuigen biedt De Roeck zijn klanten ook een breed assortiment aan van transport- en verhuismaterialen. Denk hierbij aan verhuisdozen, beschermingsmaterialen, garderobedozen, dekens en touwen, schilderijhoeken, tape, winterbanden, enzovoort. Tevens kunt u bij ons terecht voor het huren van een GPS, transpaletten, een steekkar, …  

Waarom kiezen voor De Roeck?

  • Ruim 45 jaar ervaring
  • Belgische Kamer der Verhuizers
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Professionele dienstverlening
  • Uitgebreid aanbod van huurvoertuigen
  • One-stop-shop: verhuis, verhuur, transport én self-storage onder één dak
  • Voertuigen die regelmatig worden nagekeken op netheid en werking
  • Centrale ligging in de haven van Antwerpen

Contacteer ons

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende prijsofferte? Aarzel dan niet om ons te contacteren of kom gewoon eens langs!

HOOFDZETEL

De Roeck Moving & Rental

Straatsburgdok Noordkaai 21

2030 Antwerpen

E: info@deroeck.be

T: 03/546.73.67