;
"Flexibele en veilige opslagruimtes tegen scherpe prijzen!"

Self-storage

 
Direct hulp bij het maken van uw keuze? Neem contact op

Need help making the correct choice? Contact us

03/546.73.63
info@deroeck.be

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een opslagruimte? U kan ons binnen kantooruren bereiken via 03/546.73.63. of info@deroeck.be

Het is mogelijk om de storage te bezichtigen op afspraak. Zo kan u zien wat wij voor u beschikbaar hebben en zijn we er zeker van dat we voor u de geschikte oplossing vinden.

Huurcontract

Breng zeker je identiteitskaart mee!

De eerste betaling bestaat uit de kosten van de eerste huurperiode en de waarborg van het slot.

Betalingen worden cash, bancontact of met kredietkaart geaccepteerd voor de eerste maand, volgende maanden gebeuren via domiciliering.

De huurovereenkomst wordt afgesloten, de minimumhuur bedraagt 1 maand en kan maandelijks worden opgezegd via e-mail naar info@deroeck.be.

Aanbod

Indien u een bestel- of vrachtwagen nodig hebt, kan u bij ons terecht. Dit aan zeer voordelige tarieven. Verschillende maten zijn beschikbaar en kan u terugvinden bij bestelwagens. 

Te koop op ons kantoor: Stevige verhuisdozen voor het makkelijk vervoeren van verschillende materialen en beschermingsmateriaal om uw waardevolle goederen op te slagen.

Vertrouwt u liever op vakmensen om uw verhuizing naar de storage uit te voeren? Neem gerust contact met onze verhuisafdeling. Zij beschikken over 40 jaar ervaring en helpen u graag door deze stresserende periode.