;
"Flexibele en veilige opslagruimtes tegen scherpe prijzen!"

Self-storage

 
Direct hulp bij het maken van uw keuze? Neem contact op

Need help making the correct choice? Contact us

03/546.73.63
info@deroeck.be

Meer informatie

Wenst u meer informatie over de keuze van de opslagbox: Telefonisch zijn we  bereikbaar tijdens de kantooruren op het telefoonnummer 03/546.73.63. of via e-mail info@deroeck.be

De mogelijkheid bestaat om de opslagboxen te bezichtigen na afspraak, zo kan u zien wat wij voor u beschikbaar hebben en zijn we er zeker van dat we voor u de geschikte oplossing vinden.

Huurcontract

Wat moet je meebrengen: een geldige identiteitskaart

De eerste betaling bestaat uit de kosten van de eerste huurperiode en de waarborg van het slot.

Betalingen worden cash, bancontact en met kredietkaart geaccepteerd voor de eerste maand, volgende maanden gebeuren via domiciliering.

De huurovereenkomst wordt afgesloten, de minimumhuur bedraagt 1 maand en kan 30 dagen op voorhand worden opgezegd via e-mail naar info@deroeck.be.

Aanbod

Indien u nood hebt aan een bestel- of vrachtwagen, kan u bij ons terecht. Dit aan zeer voordelige tarieven. Verschillende maten zijn beschikbaar en kan u terugvinden bij bestelwagens. Indien u nood hebt aan een vrachtwagen, kunnen wij deze ook voorzien.

Stevige verhuisdozen voor het makkelijk vervoeren van verschillende materialen en beschermingsmateriaal om uw waardevolle goederen op te slagen in de opslagruimte kan u bij ons aankopen op kantoor.

Vertrouwt u liever op vakmensen om uw verhuizing naar de stockage te laten uitvoeren? Neem gerust contact met onze verhuisafdeling, zij beschikken over 40 jaar ervaring en helpen jullie graag verder door deze stresserende periode.