;
"Flexibele en veilige opslagruimtes tegen scherpe prijzen!"

Self-storage

 
Direct hulp bij het maken van uw keuze? Neem contact op

Need help making the correct choice? Contact us

03/546.73.63
info@deroeck.be

Meubelbewaring

Opslagplaats huren te Antwerpen

De Roeck Self-storage biedt flexibele opslagruimtes aan voor iedereen. U weet geen blijf meer met uw papieren en wilt uw archief ergens opslaan? U hebt uw huis verkocht maar het nieuwe is nog niet beschikbaar? Bent u op zoek naar opslag voor uw inboedel of goederen?  De Roeck onderscheidt zich niet alleen door het grote aanbod, maar ook door de scherpe prijzen. U kunt een opslagruimte huren voor korte of lange termijn, dit al vanaf 1 maand. Wij beschikken over een brede waaier aan volumes, zo kan u de gepaste ruimte vinden voor uw goederen. Onze opslagruimtes zijn geventileerd zodat uw meubels steeds onder de juiste condities worden bewaard. Er is een opslagruimte beschikbaar voor elk budget. De kleinste opslagruimte huren kan al vanaf 18 euro per maand.

Opslagruimtes in verschillende formaten

De keuze van de afmetingen van opslagruimte begint vanaf 3 m3 tot 50 m3. Door de unieke toegangscode heeft u, als enige, 7 dagen per week toegang tot uw opslagruimte. Alle gebouwen zijn voor de veiligheid voorzien van een alarm- & camera installatie. Dit om de veiligheid van u en uw goederen te verzekeren. Klanten die een opslagruimte huren, kunnen vrij gebruik maken van de verschillende transportmiddelen om uit te laden. De Roeck verhuurt opslagruimtes in Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

Concept 'self-storage'

Het concept “self-storage” is ontstaan om aan de opslagbehoefte te voldoen van zowel particuliere klanten als bedrijven. Door de opslagruimte tijdelijk te huren, betaalt u enkel datgene dat nodig is. Wij staan reeds 20 jaar bekend voor meubelbewaring en proberen continu te vernieuwen om onze klanten de juiste service te bieden! Neem gerust een kijkje bij onze promotiepagina als u op zoek bent naar interessante kortingen.  


Meer informatie kan u terugvinden op onze website omtrent de opslagruimtes: www.antwerpselfstorage.be