;
"Oplossingen op maat voor al uw hijsproblemen!"

Kranen

 
Direct hulp bij het maken van uw keuze? Neem contact op

Need help making the correct choice? Contact us

03/546.73.63
info@deroeck.be

Huur een kraan

De Roeck Rental heeft met zijn afdeling voordelige alu kraanverhuur de pasklare oplossing voor al uw hijsklussen in heel België aan zeer concurrentiëleprijzen. Een kraan is handig bij dakwerken, puin afvoeren, verhuizen, ….

De dakdekkerskraan K21/31 kan tot 1.5 ton hijsen tot een hoogte van 21m en met een reikwijdte van 4m en zelfs nog steeds 250kg hijsen tot een hoogte van 17m en met een reikwijdte van 21m! Meer info: zie technische details.

Of het nu een autokraan is om het plaatsen van ramen en deuren, een dakdekkerskraan voor dakwerken, een aanhangerkraan voor het omhoog brengen van gyproc of andere bouwmateriaal óf een hoogwerker voor het renoveren van een compleet gebouw: De Roeck alukraanverhuur kan u perfect helpen.

Wij plaatsen de bouwkraan op de werf, leggen uit hoe er met de kraan op aanhangwagen moet gewerkt worden en komen ze op een later tijdstip terug ophalen. Onze Klaas hijskraan is eenvoudig in gebruik, levert enorme prestaties en is door zijn geringe afmetingen overal inzetbaar! Zelfs een operator die de kraan kan bedienen kunnen we aan zeer goedkope tarieven leveren.

NIEUW: K1000RSX

Nieuw in ons gamma is de krachtige dakdekkerskraan die door zijn grote reikwijdte & hoge hijslast al uw wensen invult. Meer informatie over deze dakdekkerskraan op camion kan u terugvinden bij technische informatie.