;
"Specialist slooptechnieken voor een delicate klus!"

Constructie

 
Direct hulp bij het maken van uw keuze? Neem contact op

Need help making the correct choice? Contact us

03/546.73.63
info@deroeck.be

Huur een hoogtewerker op bestelwagen!  

De zeer krachtige hoogtewerker THEO 25 overtuigt dankzij een gesofisticeerde technologie en een zeer éénvoudige bediening. Hij kan dan ook op een zeer uitéénlopende wijze worden ingezet op een dynamische manier. De THEO 25 verplaatst zich op een bestelwagen met rijbewijs B, is snel en polyvalent. Onze hoogwerkers zijn gebouwd op bestelwagens van het merk Nissan. Haal de bestelwagen zelf op en betaal zo geen transportkosten of laat hem door ons leveren op de gewenste locatie. U kan bij De Roeck te Antwerpen terecht voor huur van een hoogtewerker op bestelwagen, voor een huurperiode van 1 dag tot zeer lange periodes. 


De hoogwerker kan worden ingezet voor personen op de juiste hoogte te brengen voor werkzaamheden waarbij verre overbruggingen en snelle interventies nodig zijn.

bv. de bouw, reiniging, industrieel, openbare werken enz. Maar ook als hulpmiddel bij schilder-, herstelling-, en renovatiewerken.


De uitvoering van deze machine is gebaseerd op onze zeer lange ervaring met mobiele kranen. De personenkooi is zeer handig en gebruiksvriendelijk opgebouwd, waaruit men alle functies kan bedienen. De hoogwerker kan eenvoudig en snel automatisch afgebouwd worden vanuit de kooi. De hoogtewerker is 90° draaibaar naar links en rechts en er is continue controle op de stempel- en steunpoten. Ook het afstempelen wordt door de hoogtewerker automatisch gedaan, wat zorgt voor een zeer snelle opstelling van de machine.  Onze hoogwerker reikt tot een hoogte van 27 m. Een uitzonderlijk pluspunt is zijn groot zijdelings bereik van 19.30 m. Het laadvermogen van de kooi bedraagt 250 kg.

 

Voor meer informatie over het huren van een hoogwerker, kan u met ons contact opnemen op 0491/300.000. Wij helpen u graag verder en stellen graag onze jarenlange ervaring met complexe opdrachten ten dienste van u.

 

Technische specificaties

Technische informatie


Werkhoogte

25 m

max. rijkweidte naar achter

19.30 m

max. zijdelingse rijkweidte 

17 m

Draaicirkel

Eindeloos draaibaar

Draaicirkel personenkooi

180°

Draaglast in de korf

250 kg

Grootte personenkooi

1,4m x 0,7m

Min. stempelbreedte

2.42 m

Max. stempelbreedte

vanvoor 4.26m

Totaalgewicht

3.5 ton


Prijzen

Model

Dagtarief

Weektarief

Maandtarief

Hoogtewerker

230€

920€

2760€

Valgordel

5 €

15 €

45 €


Onze tarieven zijn excl BTW en 5% verzekering


Foto's